Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2007 17:21 - Абе, мани я тая Странджа...
Автор: kiro Категория: Забавление   
Прочетен: 5616 Коментари: 16 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Значи, полицията привиквала блогъри, да не настройват хората (общественото мнение), срещу хората, които искат да излеят малко красив сив бетон в иначе ужасната и нелуксозна Странджа. (ето линка http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=359239)

Там значи, няма тоалетни, няма ток, няма ресторанти, няма хотели със сателитна телевизия интернет и малки хотелски комплекси. Абе кво да ти разправм Евгениииии (който и да си ти), нема никакъв Лукс. А некои хора искат лукс... но може ли природата да бъде луксозна.


За к"во са ви тия мравки бе, некакви насекоми, змии, дървета и камънак. И оная неприятна миризма на гора. Некакви дзверове прекрояват Странджа, вместо да опнем едни оградки и да турнем малко телчец тук и бетон там. Една две кабинки за униформени охранители и неколко апартамента за онея от горе, дето разпродават нещо, което фактически не е тяхно. Натура 2000 е име на порно, но не и на нещо, което защитава природата.

Дали ще ми викнат и мен в полицията, ако само предположа...

Какво ще стане, ако Еко-тероризмът у нас се развие. Какво ще стане, ако вечер по телевизията мине надпис – Пуснете SMS (2,40лв с ДДС), за да пуснем по един куршум в кухите черепни кутии на няколко висши магистрати от ВАС.

Спасете Странджа – застреляйте корумпиран магистрат”

Това е лошо. Няма да се убива никой. Далече по-добре ще е, ако терористичната организация с примерно име GREEN PEACE THROUGH WAR, финансирана от хората на които им пука, се заеме с отстраняването на подобни незаконни строителни обекти.

Багер идва, вечерта бомба, докато нема никой. На сутринта дупка. Багер – бомба. Бетон – бомба. Варвара (незаконното градче) – бомба.

Някой те ебава с кинти, ти го ебаваш с бомби.

FUCK THE POLICE, FUCK SERGEI, FUCK THE LUX.

Радвайте се на природата, докато сте живи, че цяла вечност ще си гниете, заобиколени от бетон, в добре климатизирана урна на Централни.



Тагове:   МАНИ,   Странджа,


Гласувай:
0



1. nik666 - Изпревари ме
18.07.2007 17:51
с идеята за еко-тероризма, отдавна я обмислям тази концепция ;-) Но в мекия и вариант, да се саботира единствено техниката, защото едно убийство ще даде повод на институциите да започнат масирана пропаганда срещу екологията като цяло.
цитирай
2. dinka - Няма ли да е по-добре...
18.07.2007 17:58
Да направим един гол поход? Или Преход?
Терор... макар и с "изъм" накрая не ми допада.
Аз съм миролюбив човек. Може бомбите да са други...
цитирай
3. boyoto - dinka
18.07.2007 18:30
точно това трябва, гол поход. Ще се вдигне олелия, и СНН... Евронюз... Бомби,,, като от рекламата на мастиката,,,
цитирай
4. dinka - E...
18.07.2007 18:38
крайности сега...
цитирай
5. boyoto - Добре де,
18.07.2007 18:47
не чак такива., Нооо целта оправдава средставата. Бомби от дамите, пищови от господата
цитирай
6. dinka - то не е смешно, ама...
18.07.2007 19:13
имах едни приятели, които с пищовите си много обичаха да се надпреварват кой ще напише най-дългата дума по едни бетонни стени.. Та и това може да се включи. :)
Ние сме модерни хора! Имаме много възможности за протест, които да предизвикат по креативен начин по-голямо обществено внимание.
Пресичането на големи групи около Руски паметник по пешеходните пътеки е едно чудесно хрумване. 100% съм сигурна, че могат да се измислят хиляди подобни мероприятия.
цитирай
7. alex4o - хаха
18.07.2007 19:53
гол поход с бомби. бомби секви имам предвид. Кире влезна и ти у справките на ченегетата. Еба си полицейската държава.
Това с бомбите ми хареса, но те сами ще се сетят тези мутрести бизнесмен4ета, 4е без природа гадните им хотелчета няма да струват пет пари.
цитирай
8. анонимен - Жалко,
18.07.2007 21:01
че нещо толкова сериозно се превръща в повод за глупости и подигравки.
цитирай
9. анонимен - Вчера гледах по един тв канал как се ...
19.07.2007 00:38
Вчера гледах по един тв канал как се добиват диаманти от скали в северната част на Земята.Едни огромни машини , взривни работи , най-дълбоките сонди и какво ли не за шепа диаманти на ден.Като наблюдавах как къртеха и пробиваха земната кора направо ми се сви сърцето.Човека е много ненаситно създание!Представяте ли си някои да добива някаква суровина от човек без неговото съгласие - това си е жестокост,измъчване и унищожаване.За какво са им на хората диаманти - суети разни и заради тази суета - взривяваме Земята по която стъпваме.Мнението ми за Странджа е в подкрепа на протестиращите хора.Мисля, че източната територята на България трябва да се планира хармонично и да се подчини на околната природа среда.По зялото крайбрежие е нормало да се прецени , къде е подходящо да се строи,къде да се правят разкопки и къде да се запази природата.По този начин крайбрежието ще добие атрактивен, природосъобразен , разнообразен и богат на атракции регион,който ще бъде изключително интересен както за нас така и за чужденците. По този начин всеки турист ще бъде заинтригуван да посети повече обекти ,тъй като при всеки отделен обект,ще се чувства по различен начин , ще види различни неща от уникалното разнообразие на природата,бита и културата в нашата красива страна! Но за това трябва повече да се говори , да се водят срещи , компетентните и имащи власт хора,е необходимо да обичат страната си ,да искат да дават за нея,а не да крадат и да са трудолюбиви да постигнат добрите и полезни за страната идеи!
цитирай
10. pach - това за голия поход е супер !!!
19.07.2007 09:04
Но не би ли било по-добре да намажем с мед тия дето ни нас дразнят и унищожават нашата природа (нали все мед и масло по улиците ни обещават) и да ги пуснем голи сред същата тая природа - тя горката ако не се погнуси , ще си свърши работата качествено!!!
цитирай
11. aseng - Идеята за "голи бомби" подкрепям, взривните-не!
19.07.2007 09:50
И наистина ще привлечете медийно внимание, което, струва ми се, е целта. С обикновени бомби, само можете да влезете в затвора!
цитирай
12. valery - Кат' искаш лукс...
19.07.2007 15:38
... гниеш си в София. Като не ти дреме за природата, отсядаш си в х-л "Arena Serdica" и се радваш на турбо-гъзарията. Който не може да си го позволи, няма да си позволи и да отседне в новите комплекси в Странджа. А и там е планина... за какво му е на мега-урбанизирания тип да ходи из тия калчища?

Ние простите провинционалисти пък си обичаме буболечките и ни е през оная работа за тия, дето искат лукс и особено за тия, на чийто гръб ще е това. Аз се кефя да съм сред природата и държа да такава да остане в тая държава в чистия си и неподправен вид.

Всъщност никой не те кара да ходиш в Странджа. Отиваш в и без това вече унищожените зони край Боровец и си див и щастлив.
цитирай
13. felixkotkov - Искам да ида
19.07.2007 16:54
в Иракли и се насирам от страх защото местните нещастници палят палатки и правят мръсотии на хората. Копелета глупави, меркантилни идиоти - за неколко хиляди лева и майка си ше продадете.
Най-красивото място на черноморието най-хубавия плаж, на който може да се разхождаш гол, сам и щастлив сега е пуст заради вас, меркантилни селяци!
Омръзна ми. От всичко ми омръзна.
цитирай
14. julllinkata - mmmmkeeyyyy
22.07.2007 19:49
Мене па ше ме привикат от P&G,Cosmo и дружеството по опазване на браковете в България:)))Арез сега.Щом се преживя официалното "опазване" на протестиращите срещу закона за дозата марихуана(някоя цветница беше,може би 2004), и това ще се преживее.Иначе,за Страджа..хммм,гадно,тъпо-вие си хвърляйте боклуците на правилните места и си гасете тв от stand by-поне това може да направите
цитирай
15. julllinkata - ии за пост 14...
22.07.2007 19:51
Аде стига ти е омръзвало,на всички им е-кво,да заебем планетата и живота в дом за сираци ли????Малко по-позитивно,моля,и без тва с ругатни не се оправят нещата,аи,made?:))))
цитирай
16. анонимен - Не, че имам много за показване, ама
28.07.2007 18:44
извикайте ме и мен. Долу строежите! Да живеят лешоядите и пепелянките:)
Сериозно сега. Имаме уникално красива природа и си е пълна тъпанарщина да позволяване да се руши. Бих тръгнала в голо шествие-протест срещу изсичането на дърветата, ако трябва!(85 сантиметра от мен...)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kiro
Категория: Забавление
Прочетен: 3284773
Постинги: 188
Коментари: 3253
Гласове: 3905
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930