Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2007 10:35 - Констатация: Светът е пълен със селяни
Автор: kiro Категория: Хоби   
Прочетен: 4128 Коментари: 9 Гласове:
0



Дааа,
светът се пука по шевовете от прости хора получили образование надвишаващо далеч умствения им капацитет. Светът е несправедлив, че тези орди от нерези и техните розови свини са навсякъде, че и дори се бият в гърдите: Ние сме най-умните!

Разликата гниди е, че Киро е селянин по желание, а вие по природа.


Тагове:   селяни,


Гласувай:
0



1. estrella - Някой
01.10.2007 10:36
е ядосал Киро....
цитирай
2. neanonimen - &
01.10.2007 12:27
Казвай кои са и ми ги дай по списък!
цитирай
3. wanda - Човек като се ядоса само си мори м...
01.10.2007 12:28
Човек като се ядоса само си мори мозъчните клетки,което води до побеляване и сбръчкване на епителите:)Лекарството е смях до припадък:)
цитирай
4. soho - Кирчо, кой те ядоса така?
01.10.2007 15:11
Кирчо, кой те ядоса така?
цитирай
5. felixkotkov - Кире повече на купони
01.10.2007 16:36
само с боби недейте да ходите
цитирай
6. julllinkata - Адее бее..
02.10.2007 21:39
хахаха,лъъжеш ти нещо:)))))Take it easy:)и успех
цитирай
7. vmitkov - Моят мъдър баща
15.10.2007 22:58
в подобни случаи ми задава въпроса: "Ами ако нямаше прости хора, вие умните от какво щяхте да живеете?"

Или с други думи казано - за добро или за зло, но е факт, че има и прости, и просто невежи хора (което не е същото като само прост).

Тъй че приеми фактите и виж ти каква полза ще извлечеш от това за себе си. Защото както ти го посочиха другите преди мене - само се мориш и побеляваш. А що се отнася до побеляването, на мене можеш да се довериш, защото аз побелях още на 19 години именно поради тези причини да се ядосвам на чуждите глупости.
цитирай
8. анонимен - селянин е диагноза
03.11.2007 18:55
аглавие: КОРЕНЯЦИТЕ СОФИЯНЦИ СЕ ИЗНАСЯТ ОТ ГРАДА СИ

РЕЗЕРВАТЪТ или ГЕТОТО

(New Sofia)


Има вече град Ню Йорк. Днес се появи град Ню София. По познатия образец на коренните жители на Америка – индианците. Един прекрасен ден на коренните жители на София ужасно им писна и решиха доброволно да се отделят и да живеят в резерват, точно като мъдрите си събратя по съдба – червенокожите индианци. И двата горди народа станаха жертва на брутално нашествие – първите преди двеста години, а вторите само преди 17. В предвид а това, че историите имат навика да се повтарят във времето през определени пероди (като например трите чумни епидемии в Европа), така и бледоликите софиянци знаеха вече и бяха чели за съдбата на индианците и решиха по своя воля и желание да си построят нов град – само за софиянци. Нещо като резерват. Това беше наложително, понеже повечето от тях се депресираха, залиняха, избягаха в чужбина или се преселиха в самотни къщи по чукарите на страната, за да се спасят от агресивното нашествие на селяните, които превърнаха чистият им град в тоалетна, а тях прогониха. "Не давай бисерите си на свинете, защото тях ще стъпчат, а вас ще разкъсат" (Не давайте свето нещо на кучетата, нито хвърляйте бисерите си пред свините, да не би да ги стъпчат с краката си и се обърнат да ви разкъсат.) пише в една древна книга, която селяните нямаха намерение тепърва да четат, понеже бяха зети с грабежи, стрелби и по-дребни кражби, което им отнемаше цялото свободно време. Изтикаха софиянци от домовете им и им отнеха работата. Вторите пък, като остъпчиви и весели хора, когато се усетиха, вече беше твъъърде късно.Дойдоха да ни ръководят даже и ни наложиха техните престъпни клишета, кражбите, алчността и лъжата , както и любовта си към мърсотията. Не се търпи повече, не се търпи.

В този нов град имаха право да живеят и работят само хора, в чиято лична карта пишеше:"Роден в София" - важи за всички възрастови групи. Започна един строеж в голото поле, както винаги става в подобни случаи. Инвеститорите и проектантите на града бяха родени в София. Те проектираха следната система: между всеки 4 сгради имаше басейн, във всяка сграда имаше фитнес, сауна, солариум . Живущите ги ползваха безплатно. Един от апартаментите е детска градина, където децата стояха целодневно или почасово. Тъй като на софиянци наистина им бе писнало не на шега те си построиха завод за преработка и изгаряне на боклуците, от това излезоха брикети, а топлата отпадна вода и парата от този завод тръгваше към града, за да отоплява къщите им почти гратис, защото знаеха, че е по-добре да ползват тази така и така горещина, отколкото да я изхвърлят неразумно в облаците, които на последък се увеличаваха и заплашваха с потоп. Всеки месец те даваха една непроменлива и константна сума от 20 лева за парно и топла вода долу на портиера, който имаше задължението да улесни живота на хората и да се грижи за плащането им. По същия начин постъпваха и с домашните си телефони, които разбира се нямаха нищо общо със средновековното копаене на подземни тунели и прекарване на кабели, а бяха интернетни и кейбълтел. По този начин целия град говореше по между си гратис. Привлякоха чужди предприемачи и имаше улица "Стария Лондон" - построена от англичани по техен образец; улица "Париж" с атмосферата и уханието на Париж. Значи имаха си и един проблем: доста се колебаеха дали да поканят японци, въпреки, че те доста искаха да построят една токийска улица с рекламите и т.н. Страхуваха се малко от японците да е залеят града им и да не стане нужда пак да се местят на друго място, защото японците искаха също да се заселят там. Най-красива беше улица "Испания", защото излезе най-купонджийската от останалите, понеже я построиха млади архитекти от Барселона. Тротоарите имаха отопление и не се заледяваха през зимата, изпълнението на това не е трудно. Дискотеките не са черни и депресивни наглед. Чалгата въобще беше забравена, защото на никой не му харесваше, просто нашето радио и телевизия не я пускат заради това. А и в тях работеха също само софиянци, та и те не я харесваха. По улиците нямаше бронирани мерцедеси. За какво са ни? Ние специално имаме чиста съвест и спим спокойно. Дърветата са ни градски, декоративни и няма разпердушинени алергенни тополи.

Жалкото е, че въобще вече не можеме да отидеме в Созопол, защото и от там ни прогониха. Но в бъдеще ще помислим и по тоз въпрос. Ще си направиме друг Созопол с клубни карти. Не е етично да си сложим електрическа бариера, но от нашествието ще се пазим с карти, издавани на жителите на града и ще се прибираме по магистралата спокойно. Другите за да влезнат в града на туризъм или по работе ще си плащат входа на бариерата, ще си плащат и за фитнесите и басейните ни, когато искат да ги ползват.

Не ме рзбирайте погрешно, човек е длъжен да предприеме нещо, за да се съхрани. Сега издирвам приятелите си лекари и това не е лесно, защото те се изнесоха по къщи в джендема, та трябва отново да ги събера в нашата болница. А конпютърни програмисти вече си имаме колкото искаме. Това не е един от поминъците на града. Само Илиянци си нямаме и няма да си имаме.

Мислихме да си наречен партията "Копеле", но май ще се казва "Ню София". Тя не е политическа, за успокоение на някои, по-скоро е клуб или лоби, което си отстоява човешките права за по-нормален живот. Когато някой не може да се пребори с нещо е по-добре да избяга, но на по-добро място не на по-лошо.

Имам приятели художници – живеят в чужбина, обещаха ми, че ще се върнат при това положение обратно и ще живеят на улица "Париж" - там сгардите са с ателиета на последните етажи. Ако има да прибавите нещо креативно и положително по въпроса, за да стане още – по добре – сега му е времето. Пък и ако искате да станете член на клуба (партията) "Ню София" ето ви и мейл: newsofiaok@gmail.com. Чакам.





цитирай
9. анонимен - N1 iskam da 4lenuvam
15.11.2007 16:57
Iskam da 4lenuvam v tazi partia 4udesni me4tii sa tova no selianite niama da pozvoliat tova da se slu4i
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kiro
Категория: Забавление
Прочетен: 3285154
Постинги: 188
Коментари: 3253
Гласове: 3905
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930