Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2006 15:54 - БУЛSHIT: Колко мъка има в тоя PR
Автор: kiro Категория: Новини   
Прочетен: 3267 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Yeahhh... Светла Русева strikes back. Обичам я тази жена. Неуморна е. Докато другите са по морета и почивки, Светла го раздава яко. В повечето случаи тя само препраща информация насам натам, понякога от заетост няма дори време да я прочете. Което обаче ние правим много внимателно.

Ето представям ви поредната ПР сводка, пратена по повод промоцията на „Първият български аудиороман“ - Мутра.

Той е дело на Константин Кацаров от група Ренегат и предварително се извинявам, ако по някакъв начин го засегна него или аудиороманът му.

Свят на крайности , свят в който можете да вървите със затворени очи, с изобилие на питиета предоставени от винпром Първенец. Това е и повода за да бъде представен и новия видеоклип на Ренегат към песента “Няма”.

Ако не разбрахте, става дума за самата промоция, която е свят на крайности, където кой знае защо предпочиташ да ходиш със затворени очи. И по-добре, като знаеш, че ще пиеш „Първенец“. Сори... май бъркам „Първенец“ със ракия „Венец“. Но след като сме се видели и пийнали, дайте да видим и клипа. Все пак нека да видим и описанието на книгата дадено от Христо Карастоянов, който иначе е уважаван писател, поет и драматург.

Героят в романа Мутра е мутра. Ако това не ви хареса - вземете си друга някаква книга. Той например има приятиятели, които му вярват, и приятели,които го предават. Ако и това не ви харесва, наистина си вземете друга книга. Въобще Мутра е книга, изпълнена с толкова мъка и спотаена ярост, че ако това не ви харесва – въобще не посягайте към никоя книга! Само че си помислете преди това..........“

Fuck Punktoaciata

Нали човека си го е казал, ама някой друг май е бил бая подпийнал докато е слагал думите на белия лист.

Но, нека пак да се върнем на горния текст.

Героят в романа Мутра е мутра“ - е не ебати... не очаквам да е слон .. или гей каубой. Макар, че мутра гей не звучи зле.

Ако това не ви хареса - вземете си друга някаква книга.“ - не знам дали не ми харесва, но поне ми обяснете защо трябва да ми хареса, преди да ме препратите към друга книга.

Той например има приятиятели, които му вярват, и приятели,които го предават. Ако и това не ви харесва, наистина си вземете друга книга.“ - Чакай бе, душа ! Защо да не ми харесва... ? Неговите проблеми на мен не могат да ми харесват или не... просто кажи нещо за шибаната книга!

Въобще Мутра е книга, изпълнена с толкова мъка и спотаена ярост, че ако това не ви харесва – въобще не посягайте към никоя книга! Само че си помислете преди това..........“ - Прав си, ще си помисля. Само за 1 секунда взех решението за книгата. След тая реклама си представям как рева на тъжния финал. Роня сълзи за мутрата, която умира гледайки залеза, простреляна в дебелия си свински врат... но fuck... скапах романтиката.

Нека да видим и мнението на Професор Огнян Сапарев.

Авторът умее да създава атмосфера и да внушава емоции. Най – любопитен е главният герой – защото мутрата се оказва доста романтична и интелигентна“, опаааа. Ама така кажете бе : „романтична и интелигентна“.

Знаех си, че става дума за фантастика.



Тагове:   мъка,


Гласувай:
0



1. анонимен - Fun!
11.07.2006 17:18
отличен анализ! хвала! :-) незнам дали ще посегна към книгата след левашкото пр-инфо на русева. как да кажа, алкохола нема милост...
цитирай
2. radost4e - :)
18.07.2006 21:31
Xaxxaxaxa е не - тази няма право просто. Да вземе да дава курсове по ПиАр, аз ще си скъсам дипломата и ще ида при нея!
цитирай
3. анонимен - KUKLICHKATA RULLLLLZZZZZZZZZ
03.08.2006 12:56
Наздраве за Светла :)))))
цитирай
4. анонимен - басси тъпото парче си, честно
15.12.2006 16:04
басси, едва ли някой може по-тъпоумно да прочете един толкова нормален текст. басси тъпото парче си, честно
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kiro
Категория: Забавление
Прочетен: 3285124
Постинги: 188
Коментари: 3253
Гласове: 3905
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930